28.01.2022
Розваги
eye 102

Вийшов фінальний трейлер фільму «Незвідане»

Незвідане трейлер 2022

Sony Pictures випустила фінальний трейлер довгоочікуваного пригодницького бойовика «Незвідане». У ролику показали, як герої Тома Голланда і Марка Волберга опиняються в небезпечних ситуаціях і спритно з них вибираються.

Напередодні прем'єри адаптації гри Uncharted фанатів порадували захоплюючим трейлером фільму. Ролик наповнений видовищними екшен-сценами, але тут є й трохи гумору.

Шукач пригод Нейтан «Нейт» Дрейк (Голланд) і його друг і наставник Віктор «Саллі» Салліван (Волберг) потрапляють у різні неприємності. Героїв намагаються впіймати озброєні до зубів вороги, а ще їм доводиться вплутуватися в бійки з численними супротивниками. Нейт та Саллі навіть неодноразово ризикують впасти з величезної висоти.

Особливо часто в цій пригоді попадає Нейту, що добре видно по трейлеру. Однак Нейт і Саллі завжди справляються навіть із найжорсткішими проблемами. І заради порятунку своїх життів ці хлопці видають просто шалені трюки.

«Незвідане» стане приквелом Uncharted і розповість про найперше спільне завдання Нейта та Саллі. Герої об'єднаються, щоби знайти легендарні скарби. Проте впливовий лиходій у виконанні Антоніо Бандераса має намір випередити їх і першим дістатися до скарбу – і він готовий на будь-які підлості, щоб завадити супротивникам.

Прем'єра фільму «Незвідане» Рубен Фляйшер намічено на 10 лютого.

Читати також


up