28.01.2022
Розваги
eye 103

Бетт Мідлер оголосила про завершення зйомок фільму «Фокус-покус 2» та показала кумедне фото

Бетт Мідлер 2022

Disney+ завершив зйомки довгоочікуваної фентезійної комедії «Фокус-покус 2».

Радісною новиною з фанатами поділилася Бетт Мідлер і заодно виклала кумедне фото. Виробництво сиквела культового «Фокус-покусу» 1993 року тривало чотири місяці – стартувало ще у жовтні 2021 року. І до кінця січня Мідлер повідомила у себе в Twitter, що нові чарівні пригоди сестер Сандерсон знято - тепер команда проекту займеться поствиробництвом.

Актриса опублікувала яскраве зображення відьом і написала: «Зйомки завершені!».

Фокус-покус 2

У першому «Фокус-покусі» сестри Вінні (Мідлер), Мері (Кеті Наджімі) та Сара (Сара Джессіка Паркер) постали злісними, але чарівними відьмами із Салема, яких спалили на багатті в 1693 році.

Чарівним чином лиходійки воскресли – але лише 1993 року. До життя їх повернула свічка із чорним полум'ям, яку запалив один із головних героїв. Групі дітей із Салема вдалося вигнати відьом, проте Сандерсони матимуть новий шанс зачарувати мешканців міста – тепер у 2020-х.

Про сюжет «Фокус-покус 2» поки що не повідомляється. Проте очікується, що цього разу відьмам протистоятимуть троє дівчат. Швидше за все, одна з них запалить свічку з чорним полум'ям. Сандерсони напевно знову захочуть викрасти дітей Салема, щоб з їхньою допомогою начарувати собі вічну молодість.

Прем'єра фільму «Фокус-покус 2» Енн Флетчер запланована на осінь 2022 року.

Читати також


up