28.01.2022
Розваги
eye 168

Прем'єру фільму «Аббатство Даунтон 2» знову відклали

Аббатство Даунтон 2

Прем'єру фільму «Аббатство Даунтон 2» про нові пригоди сім'ї Кроулі знову відклали. Сіквел хіта 2019 тепер покажуть наприкінці весни. Як повідомляє Collider, у США «Аббатство Даунтон 2» вийде 20 травня, а у Великій Британії трохи раніше – 29 квітня. В Україні фільм все ще очікується 18 березня, але, найімовірніше, найближчим часом реліз перенесуть на квітень чи травень.

Спочатку фільм «Аббатство Даунтон 2» мав вийти в період різдвяних та новорічних канікул – світова прем'єра очікувалася у грудні 2021 року. Потім Focus Features, Universal Pictures International та Carnival Films перенесли прем'єру на березень.

Чергове перенесення дати релізу може бути пов'язане зі зростанням нових випадків зараження коронавірусом. Проте ще Focus, можливо, не хотіла конкурувати у прокаті з потенційними березневими хітами «Бетмен» Метта Рівза та «Операція "Фортуна": Мистецтво перемагати» Гая Річі, які вийдуть 3 та 17 березня відповідно.

«Абатство Даунтон 2» поверне на екрани улюблену фанатами серіалу сім'ю Кроулі. За сюжетом Вайолет Кроулі (Мегі Сміт) відкриє родичам свій великий секрет. Як виявилося, вдовуюча графиня Ґрентем успадкувала від якоїсь таємничої особи величезну віллу на півдні Франції.

Кроулі вирушать разом із слугами у велику подорож до своїх нових володінь, а по ходу справи намагатимуться покращити стосунки один з одним.

До акторського складу стрічки ще увійшли Г'ю Бонневілль, Мішель Докері, Елізабет Мак-Говерн, Джим Картер, Роберт Джеймс-Колл'єр, Брендан Койл, Меттью Гуд та Джоанн Фроггатт.

Сценарій написав автор «Аббатства Даунтон» Джуліан Феллоуз. А режисером виступає Саймон Кертіс, який зняв фільм «Прощавай, Крістофер Робін».

Читати також


up