29.01.2022
Розваги
eye 136

Називає себе готом і живе із вороною: Ніколас Кейдж готується до нового фільму

ніколас кейдж, новини кіно 2022

Ніколас Кейдж зіграє Дракулу у фільмі Universal «Ренфілд». У ролі титулованого поплічника вампіра виступить Ніколас Голт. За режисуру проекту відповідає Кріс Мак-Кей.

Персонаж «Ренфілда» з'явився в романі Брема Стокера «Дракула» в 1897 році як пацієнт психіатричної лікарні, одержимий ідеєю пити кров і сподіватися, що здобуде безсмертя. Він кланяється в ноги Дракулі, який годує його комахами та щурами, обіцяючи вічне життя.

Подробиці фільму поки що не озвучуються. Терміни виходу невідомі, і сюжет не розсекречується, проте очікується, що для глядача готують пригодницьке кіно із комедійним тоном, передає THR.

Примітно, що Ніколас Кейдж у недавньому інтерв'ю з Los Angeles Times розповів про свій несподіваний образ, а також повідомив, що у нього живе ворона. Птах на прізвисько Гуган живе в геодезичному куполі в резиденції актора в Лас-Вегасі, і він пояснив свою симпатію до пернатого.

«Ворони дуже розумні. І мені імпонує їхній зовнішній вигляд, — заявив актор в інтерв'ю. - Мені подобається елемент готики. Я гот».

Чи пов'язані похмурі замашки зірки з новим фільмом, не ясно, але можна вважати, що захоплення Кейджа дозволять йому органічно вжитися в роль Дракули.

Читати також


up