29.01.2022
Розваги
eye 133

Перше спільне відеоінтерв'ю Ендрю Гарфілда, Тобі Магвайра та Тома Голланда

Перше спільне відеоінтерв'ю Ендрю Гарфілда, Тобі Магвайра та Тома Голланда  2022

З релізу «Людини-павука: Додому шляху нема» пройшло вже достатньо часу. Всі ми знаємо, що у стрічці з'явилися Пауки у виконанні Тобі Магвайра та Ендрю Гарфілда. Це відбулося — трійця дала спільне відеоінтерв'ю та відповідала на різні запитання.

Кожен із трійці радий тому, що подібний фільм вдалося створити взагалі. Спочатку він здавався неможливим, але у результаті вийшов. Том Голланд зазначив, що був радий попрацювати разом з Тобі та Ендрю.

Останнім часом Тому подобається шукати реакції глядачів на появу інших Пауків: «Я підозрював, що цей фільм полюбить багато хто, але не думав, що настільки. Я обожнюю дивитись реакцію глядачів на появу хлопців, це безцінно».

Також Голланд зазначив, що цей фільм набагато більше означає, ніж усі думають. Три покоління буквально зустрілися та зробили все круто, вважає актор.

Ендрю Гарфілд залишився в захваті від того, що поява його Людини-павука вийшла ефектною. Актор хотів, щоб його персонаж мав вагу у цій історії, і в ітозі так і вийшло.

Ендрю теж був радий попрацювати пліч-о-пліч з іншими Павуками: «Знаєте, насправді було весело водити всіх за носа. Люди думали, будували теорії, це було класно. Ще я чекав відповіді від Тобі щодо його участі. І якби він погодився, то не залишив би мені вибору. Я за Тобі хоч на край землі».

Тобі розповів, що з перших хвилин розмови з Еммі Паскаль і Кевіном Файгі був заінтригований. Йому було цікаво повернутися до ролі Людини-павука, оскільки персонаж зіграв велику роль у житті Магвайра: «Я великий фанат Тома та Ендрю. Вони класні хлопці. Я був заінтригований перед зустріччю з Емі та Кевіном. Потім вони розповіли ідею фільму, і я був шокований. Уявляєте, мій персонаж з'явився 20 років тому. Це вражаюче».

Якщо вірити чуткам, Тобі та Ендрю з'являться у майбутніх проектах Marvel Studios.

Очевидно, що плани на акторів є, оскільки успіх «Додому шляху нема» говорить сам за себе.

Читати також


up