29-01-2022 Розваги 159

Стали доступні перші кадри серіалу про створення «Хрещеного батька»

серыал про створення «Хрещеного батька»

Vanity Fair представило перший погляд на міні-серіал «Пропозиція» (The Offer) стрімінгового сервісу Paramount+. Проект розповість про зйомки легендарного фільму Френсіса Форда Копполи «Хрещений батько». У центрі сюжету опиняться люди, відповідальні за випуск «Батька» на екрани 1972 року.

Стрічка отримала три «Оскари» (включно з найкращим фільмом) і заробила $137 млн доларів у прокаті США (при бюджеті в $6 млн).


Ролі в серіалі виконали Майлз Теллер (продюсер фільму Альберт С. Радді), Ден Фоглер (Коппола), Меттью Гуд (глава студії Paramount Роберт Еванс), Джуно Темпл, Джованні Рібізі та ін. Тоді як в образі Аль Пачіно постане Ентоні Іполіто («Пікселі»).

Теллер, який також є виконавчим продюсером «Пропозиції», замінив у ролі Радді Армі Гаммера. Той вибув із проекту на початку минулого року через звинувачення у сексуальному насильстві.

Загалом у «Пропозиції» заплановано десять серій. Декілька епізодів зняв Декстер Флетчер («Богемська рапсодія», «Рокетмен»). Творцями серіалу виступили Майкл Толкін («Втеча з в'язниці Даннемору») та Ніккі Тоскано («Мисливці»).

Прем’єра шоу відбудеться 28 квітня.


Читати також