29-01-2022 Розваги 286

Джонні Депп зробив те, про що мріяли фанати

Джонні Депп 2022

Знаменитий голлівудський актор і улюбленець багатьох фанатів Джонні Депп після свого відходу з «Піратів Карибського моря 6» зробив те, про що давно мріяли шанувальники.

58-річний Депп, який останнім часом стикався з численними проблемами через розбірки зі своєю колишньою дружиною Ембер Герд (Amber Heard), здивував своїх численних фанатів новим постом у мережі Instagram.

Варто відзначити, що вигнаний із «Піратів Карибського моря 6» актор вже давно перестав користуватися соцмережами. Останній пост у Instagram-акаунті Джонні Деппа датувався 19 березня 2021 року.

Свій новий пост актор виклав 27 січня 2022 року. Таким чином, Джонні Депп не радував своїх шанувальників новими публікаціями трохи більше 10 місяців, через що і викликав фурор новою публікацією. На опублікованому знімку сам Джонні Депп, який пише на аркуші паперу маркером напис «Ніколи не бійся правди» (Never Fear Truth).

Never Fear Truth

Never Fear Truth

Публікація колишньої зірки «Піратів Карибського моря 6» виявилася настільки популярною, що менше ніж за добу зібрала майже 2 мільйони лайків. Причому лайкнули запис Деппа навіть багато голлівудських зірок. При цьому новий пост Джонні Деппа в Instagram не єдина радість для його шанувальників.

Нещодавно стало відомо, що він зіграє французького короля Людовіка XV у фільмі режисера та актриси Майвенн (Maiwenn). Багато шанувальників сприйняли це як повернення актора у велике кіно після тривалої перерви.



Читати також