31-01-2022 Розваги 84

Netflix розпочала виробництво третього сезону «Відьмака»

Відьмак 3

Ще у грудні шоураннер Лорен Шмідт-Гіссріх повідомила, що сценарії для третього сезону «майже готові», маючи на увазі, що старт зйомок не за горами. Декілька співробітників, які працюють над «Відьмаком», почали ділитися зображеннями, які говорять про те, що підготовка до виробництва йде повним ходом і результат постане доволі скоро. Деякі знімки було зроблено ще минулого тижня.

У Instagram продюсер Стів Гауб поділився зображенням лісу з підписом: «День 1 розвідки локацій для третього сезону "Відьмака". І це почалося».


Потім він опублікував фотографію кривого дерева, сказавши: «Черговий день, ще одна розвідка для "Відьмака". Це схоже на те, що гном міг би використати, щоб сховатися від Безсмертної Матері. Але знову ж таки ми знаємо, що Безсмертна Мати зараз бродить в іншій сфері».



Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от Steve Gaub (@stevegaub)


На останній фотографії видно якийсь коридор у замку, який був підписаний: «Щось зле відбувається у третьому сезоні "Відьмака"? Пригоди у пошуках локацій продовжуються».



Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от Steve Gaub (@stevegaub)


Хоча може здатися, що команда тільки досліджує місце, на іншій фотографії показаний розпакований склад, і Гауб обіцяє: «Ми точно не станемо меншими у третьому сезоні».


Читати також