30-01-2022 Розваги 106

Роберт Паттінсон розкрив найбільший страх Бетмена

Роберт Паттінсон фобії

Роберт Паттінсон розповів про найбільший страх його версії Бетмена у майбутньому фільмі «Бетмен» Метта Рівза.

Також актор прокоментував емоційний стан героя. Бетмен у коміксах DC постає нічним кошмаром усіх злочинців Готема. Проте навіть такий суворий хлопець має страхи. І в бесіді з The River Паттінсон заявив, що його Брюс Вейн особливо сильно боїться викриття: «Можливо, він найбільше боїться, що з нього зірвуть маску, розкриють той факт, що Бетмен – Брюс Вейн. Для нього це майже як смерть».

За сюжетом Бетмен лише близько двох років бореться зі злочинністю Готема як Темний лицар. Варто очікувати, що на початку шляху йому особливо страшно розкрити громадськості свою таємницю.

За трейлерами «Бетмена» можна зрозуміти, що головний лиходій фільму Загадник у виконанні Пола Дано знає секрет Темного лицаря. Едвард Нігма, схоже, навіть у курсі про похмуре минуле родини Вейнів.


Загадник у своїх підступних планах скористається страхом Брюса - він, напевно, постарається звести його з розуму і змусити розкрити всьому місту правду.


В інтерв'ю Паттінсон також розповів, що Бетмен виявиться зламаною людиною. На Брюса сильно вплинула смерть його батьків, яких убили на очах героя, коли він був дитиною.

«Брюс хворий. Він накопичував біль протягом 20 років, і тепер він випустить його на волю. Бути Бетменом - це багато в чому як дивна терапія. І він залежить від неї. Нагадаємо, у стрічці ще з'являться Жінка-кішка/ Селіна Кайл (Зої Кравіц), Альфред Пенніворт (Енді Серкіс), Джеймс Гордон (Джеффрі Райт), Пінгвін/ Освальд Кобблпот (Колін Фаррелл) та Кармайн Фальконе (Джон Туртурро).

Прем'єра фільму «Бетмен» запланована на 3 березня.


Читати також