30-01-2022 Розваги 127

Зірка «Вестсайдської історії» виконає головну роль у «Володарях всесвіту»

Зірка «Вестсайдської історії»

Актор Кайл Аллен (ремейк мюзиклу «Вестсайдська історія») був обраний на головну роль Хі-Мена в кіноадаптації «Володарі всесвіту». Проект курує стрім-сервіс Netflix.

В оригінальному анімаційному серіалі 1983-1985 років Хі-Мен був сиротою Адамом, який дізнається про своє призначення та вирушає рятувати віддалену чарівну країну. Режисерами «Володарів» виступлять брати Аарон і Адам Ні (майбутнє «Загублене місто» із Сандрою Буллок).

Сценарій вони напишуть разом із автором «Шан-Чі та легенди десяти кілець» Девідом Калагамом. «Володарі» спочатку з'явилися у вигляді іграшкових фігурок. Після прем'єри серіалу в 1987 році відбувся однойменний повнометражний фільм із Дольфом Лундгреном. Нова екранізація була розроблена у Sony Pictures з 2008 року, а нещодавно перейшла до Netflix. Точна дата прем'єри фільму наразі невідома.

У 2021 році Netflix випустив анімаційний сіквел «Володарів» з підзаголовком «Одкровення». Одну з головних ролей у ньому озвучив Марк Гемілл.

Кайл Аллен також відомий за ролями в серіалі «Шлях» з Аароном Полом від Hulu та одному з сезонів «Американської історії жахів».


Читати також