30-01-2022 Розваги 122

«Усі ми мертві»: зйомки масової сцени, чому форма зелена та інші цікаві факти

зомбі-серіал «Усі ми мертві»

На честь виходу корейського серіалу про зомбі «Усі ми мертві» сервіс Netflix опублікував відео про роботу над шоу. У ролику автори поділилися деякими цікавими деталями знімального процесу. Основна суть серіалу в тому, щоб залишитися живим і бути людьми.

Автори вважають, що саме школа як замкнута система, де підлітки надані самі собі, чудово підходить для розкриття цієї ідеї.

Коротко про основні моменти нижче.

Багато уваги було приділено роботі із кольорами. Творці намагалися зробити школу яскравою на початку серіалу і доклали чимало сил до роботи з освітленням та корекцією. А зелена уніформа була обрана спеціально для кращого контрасту з кров'ю, а крові в серіалі багато.

Масову сцену, де зомбі вриваються в кафетерій, знімали одним дублем. Сотні акторів та членів знімальної групи провели весь день, намагаючись зробити все правильно.

Для тих, хто мав зіграти мертвого, що ожив, проводили спеціальні курси зомбі-хореографії. На ролі в серіал намагалися підбирати не дуже популярних акторів, щоб те, що відбувалося, відчувалося більш реальним.

Актори неодноразово мінялися ролями у процесі підготовки, що дозволяло їм краще зрозуміти інших персонажів. Творці рекомендують дивитися серіал на підвищеній гучності, щоб насолодитися ретельним відображенням багатьох сильних звуків.

Також вони вважають, що шоу чудово підходить для повторного перегляду. Оскільки глядачі матимуть змогу помітити багато нових деталей.

Усі епізоди серіалу вже доступні на Netflix.


Читати також