31-01-2022 Розваги 110

У 5 серії «Миротворця» розкрили першого ворога Миротворця – це лиходій із коміксів про Бетмена

5 серія «Миротворця»

У 5-му епізоді серіалу «Миротворець» Джеймса Ганна показали пасхалку, яка розкрила першого супротивника Миротворця у виконанні Джона Сіни.

Цим персонажем виявився маловідомий лиходій з коміксів DC про Бетмена.

У перших чотирьох серіях «Миротворця» було багато крутих пасхалок. Чого тільки варте посилання до Бет-Майта – найдивнішого ворога Бетмена, який фанатіє від Темного лицаря.

І в п'ятій серії під назвою «Мавпочка Дорі» розкрили ще одну «лиходійську» пасхалку, яка підтвердила, хто був першим ворогом Крістофера Сміта.

Так, в одній сцені в трейлері Крістофера можна побачити газету з змістом, що інтригує. У заголовку зазначено, що ще тільки герой-початківець Миротворець затримав Кайтмена. Поліцейські кілька місяців намагалися впіймати Кайтмена, але лиходію вдалося вислизнути. І лише Миротворець зміг схопити негідника.

Як йдеться у статті про затримання злочинця, Крістофер видовищною битвою з Кайтменом показав яскравий початок супергеройського шляху.

Пасхалку опублікували на сторінці мультсеріалу «Гарлі Квінн» у Twitter, де саме засвітився Кайтмен.

Кайтмен - один з жалюгідніших лиходіїв коміксів DC. Злочинець використовує у бою повітряного змія, за допомогою якого літає. Здавалося б, Кайтмен міг бути спритним і невловимим злочинцем - проте насправді його досить легко перемогти.

Кайтмен є далеко не найпопулярнішим персонажем коміксів, але він зіграв важливу роль у «Гарлі Квінн». Арешт Кайтмена дозволив Миротворцеві завоювати визнання громадськості. Проте антигерой дуже швидко втратив довіру громадян через свої жорсткі методи боротьби зі злочинністю.

Можливо, після подій «Миротворця» Крістофера перестануть вважати лиходієм – хоча у це складно повірити, особливо після вбивства Ріка Флега (Юель Кіннаман) у фільмі «Загін самогубців: Місія навиліт».

Нагадаємо, прем'єра 6-го епізоду «Миротворця» відбудеться 4 лютого.


Читати також