31-01-2022 Розваги 80

Новий опис сюжету «Доктора Стренджа 2» тизерить таємничого лиходія та альтернативні реальності

Доктор Стрендж 2

Marvel Studios і Disney представили новий опис сюжету фільму «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» Сема Реймі.

Синопсис обіцяє фанатам битву Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч) з таємничим лиходієм і захоплюючу подорож альтернативними реальностями.

«Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» розповість про те, що сталося у житті Стівена Стренджа після подій фільму «Людина-павук: Додому шляху нема». Стендж двічі використовував небезпечне закляття забуття і цим сильно вплинув на мультивсесвіт.

У сіквелі «Доктора Стренджа» чаклуну доведеться зіткнутися із суворими наслідками його махінацій із часом та простором.

Синопсисом поділився Collider: «У фільмі "Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля" Marvel Studios розблокують мультивсесвіт і розсунуть його межі далі, ніж будь-коли раніше. Вирушайте в подорож у невідомість з Доктором Стренджем, який за допомогою старих і нових містичних союзників перетне фантастичні та небезпечні альтернативні реальності мультивсесвіту, щоб протистояти таємничому новому супротивникові».

Що це за секретний ворог Стренджа, поки що не уточнюється. Трейлер підтвердив, що чарівнику доведеться битися зі своєю темною версією та однооким монстром із щупальцями – можливо, це Гаргантос.

У попередньому синопсисі темну версію Стренджа назвали найбільшою загрозою у всесвіті, тому, швидше за все, під таємничим противником мається на увазі він.

Прем'єра фільму «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» намічена на 5 травня.


Читати також