02-02-2022 Розваги 122

Після трилогії «Світ Юрського періоду» можуть вийти нові фільми всесвіту

Трилогія «Світ Юрського періоду». Нові фільми всесвіту. Новини кіно 2022

Продюсер трилогії «Світ Юрського періоду» Френк Маршалл заявив, що після фінальної третьої частини серії «Домініон» може вийти ще більше фільмів всесвіту «Парк Юрського періоду» Стівена Спілберга.

Маршалл у 2020 році розповів Collider, що «Світ Юрського періоду: Домініон» покладе «початок нової ери».

Після подій «Світу Юрського періоду 2» динозаври почали жити серед людей на материку. Як сподівається продюсер, вони залишаться надовго.

У новому інтерв'ю /Film у Френка Маршалла запитали, чи буде після «Домініону» більше фільмів франшизи. Продюсер відповів, що у планах все ще є нові картини: «Я думаю, що “Домініон” завершить цю трилогію, але ми не спочиваем на лаврах. Ми обговоримо, яким буде майбутнє. У нас є чудовий серіал “Крейдовий табір” на Netflix. Ми, очевидно, хочемо знімати якісні, добрі фільми з хорошими історіями, великими сценаристами та режисерами».

Маршалл згадав мультсеріал всесвіту «Світ Юрського періоду: Крейдовий табір», який вже має чотири сезони. Цілком можливо, таким чином продюсер дав зрозуміти, що шоу ще довго йтиме.

Можливо, фанатам варто очікувати й на інші серіали.

Режисер і сценарист «Світ Юрського періоду: Домініон» Колін Треворроу влітку 2021 року розповів /Film, що у фіналі трилогії особлива увага буде приділена темі конфлікту між людьми та динозаврами. За його словами, цей конфлікт не такий простий, як здається на перший погляд.

Зважаючи на все, у потенційних сиквелах глядачам покажуть щось більше, ніж чергові битви людей та динозаврів.

Прем'єра фільму «Світ Юрського періоду: Домініон» намічена на 9 червня.


Читати також