02-02-2022 Розваги 95

У 4 сезоні «Титанів» з'являться три нових лиходія – одного з них зіграє Джозеф Морган із «Щоденників вампіра»

сериал Титани 4 сезон

Стало відомо, що у 4 сезоні серіалу «Титани» DC до акторського складу приєднається Джозеф Морган.

Зірка «Щоденників вампіра» та «Стародавніх» зіграє одного з трьох нових лиходіїв. Поки команда «Титанів» готується до зйомок 4 сезону, HBO Max розкрив подробиці нових супротивників команди «Титанів» на чолі з Найтвінгом (Брентон Твейтс).

Як повідомили на офіційній сторінці «Титанів» у Twitter, Морган виконає роль Себастьяна Блада, відомого також як Брат Блад. Лиходій стане інтровертом з потужним інтелектом і «прихованою, темнішою природою».

Ще до касту увійшла Франка Потенте («Біжи, Лола, біжи», «Ідентифікація Борна»). Потенте зіграє Мати Хаос/ Мей Беннетт – природженого лідера та справжню хижачку у вигляді людини. Беннетт часто застосовуватиме насильство і твердо вірити в необхідність виконати будь-якою ціною певну місію. Потенте і Морган отримали регулярні ролі, тобто Мати Хаос і Брат Блад стануть, схоже, основними антагоністами.

Також до команди поганих хлопців приєднається Ліза Амбалаванар («Жах у літньому таборі»), яка виконає роль Джинкс. Лиходійка виявиться кмітливою злочинницею-одиначкою і майстром темної магії. За сюжетом Джинкс із задоволенням маніпулюватиме людьми і створюватиме хаос усюди.

Прем'єра відбудеться не раніше кінця 2022 року.


Читати також