02-02-2022 Розваги 94

Перший трейлер фінального 4 сезону «Вбиваючи Єву» розкрив завдання Єви та показав нову Вілланель

Перший трейлер фінального 4 сезону «Вбиваючи Єву»

BBC America випустив перший повноцінний трейлер фінального 4 сезону серіалу «Вбиваючи Єву».

Ролік натякнув на великі зміни в житті Вілланель (Джоді Комер), розкрив нове завдання Єви Полластрі (Сандри О) і показав Керолін Мартенс (Фіона Шоу) у великій небезпеці.

Так, з трейлера ми дізналися, що у нових серіях Вілланель стане зовсім іншою людиною. Героїня має намір кардинально змінитись. Вілланель навіть відвідає церкву та запишеться до психолога.

Однак поки що їй важко позбутися демонів минулого. Вілланель знову когось уб'є – хоч обіцяла собі цього не робити. Судячи з трейлера, у колишньої найманки з'явиться нова кохана - може дівчина допоможе Вілланель розібратися в собі.

Єва знову співпрацюватиме з Керолін, яка запропонує їй взятися за нову загадкову справу. Хтось із якихось причин убиває співробітників організації «Дванадцять». Єві необхідно знайти вбивцю та розкрити план зловмисника.

Також Єва заведе роман із якимсь хлопцем. І вона продовжить з'ясовувати стосунки із Вілланель.

Керолін у 3 сезоні пережила смерть свого сина Кенні Стовтона (Шон Делані). Ймовірно, до вбивства хлопця причетний хтось із «Дванадцяти». Дивно, що Керолін вирішила допомогти «Дванадцяти» зловити кілера.

В одній сцені в трейлері показали, що хтось викраде Керолін. Можливо, вона потрапить у великі неприємності через «Дванадцять» і буде змушена на них працювати. Або боси організації розкриють Керолін правду про смерть Кенні, яка переконає її співпрацювати з ними.

Прем'єра 4 сезону серіалу Фібі Воллер-Брідж «Вбиваючи Єву» за книгами Люка Дженнінгса намічена на 27 лютого.



Читати також