03-02-2022 Розваги 125

Перший кадр із 2 сезону «Фундації» показав протистояння Джареда Гарріса та Лі Пейса

​Перший кадр із 2 сезону «Фундації». Новини кіно 2022

Apple TV+ показав перший кадр із майбутнього 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Фундація», знятого за мотивами книг Айзека Азімова.

На знімку показали напружену суперечку персонажів Джареда Гарріса та Лі Пейса.

Гарріс грає професора психоісторії Гаррі Селдона, який за сюжетом прогнозував падіння Галактичної імперії. Селдон навіть започаткував Фонд, учасники якого мають відновити цивілізацію. А Пейсу дісталася роль імператора Клеона/Брата Дня, який прагне утримати владу над Імперією.

Клеону не до вподоби прогнози Селдона, тож у нових серіях буде багато конфліктних ситуацій між героями.

Наприкінці 1 сезону «Фундації» Брат День дізнався, що у далекому минулому повстанці спотворили ДНК Клеона I та генетичні зразки клонів. А це означає, що, можливо, більше не лишилося «чистих» клонів. Відкриття призведе до великих наслідків у нових серіях. Клеон зробить усе можливе, щоб зміцнити Імперію.

У 2 сезоні «Фундації» буде багато нових героїв. Як пише TV Line, дебютують Брат Констант (Ізабелла Лафленд), генерал Імперії Бел Ріоз (Бен Деніелс), королева Сарет (Елла Рей Сміт), полководець Калгана (Майкл Персбрандт) та наглядач Джаггер Фаунт (Голт Мак-Келлані).

Шоураннер Девід С. Гойєр у жовтні 2021 року пообіцяв, що у 2 сезоні серіалу «Фундація» покажуть нові локації. За його словами, глядачі разом із героями облетять усі Зовнішні Сонця.


Читати також