02-02-2022 Розваги 120

Тесса Томпсон відзначила старт зйомок «Кріда 3» новими фото з Майклом Б. Джорданом на рингу

Кріда 3

Тесса Томпсон оголосила, що вона розпочала зйомки фільму «Крід 3», у якому повернеться до ролі Б'янкі Тейлор.

Актриса на честь початку роботи виклала у Instagram Stories кілька нових кадрів, на яких засвітилися вона та головна зірка франшизи Майкл Б. Джордан. Основна частина фотографій – це раніше не показані кадри зі зйомок перших двох картин серії спін-оффів «Роккі».

Зважаючи на все, тільки селфі Томпсон у смугастій сорочці зроблено на знімальному майданчику «Кріда 3». На знімках ми можемо побачити вагітну Б’янку, ранній образ героїні з кісками, а також їхня з Адонісом Крідом (Джордан) дочка і Адоніса на рингу.

Тесса Томпсон на одному знімку нагадала, що Майкл Б. Джордан виступить режисером «Кріда 3». Акторка зізналася, що дуже пишається колегою.

«Крід 3» стане великою подією в кар'єрі Джордана, оскільки це буде його перший режисерський проект.

Майкл Б. Джордан, напевно, прибув на знімальний майданчик з безліччю цікавих режисерських ідей. Проте ще він підготувався до того, щоб його персонаж Адоніс виглядав у фільмі максимально потужно.

У листопаді з'явилося відео, в якому Джордан показав, як він старанно тренується. За сюжетом «Кріда 3» Адоніс зіткнеться з новим небезпечним суперником, якого зіграє Джонатан Мейджерс.

У листопаді 2021 року Мейджерс розповів, що його персонаж і Адоніс мають деякі проблеми, з якими вони намагатимуться розібратися. Також актор заявив, що «Крід 3» дуже відрізняється від попередніх фільмів франшизи.

Прем'єра фільму «Крід 3» намічена на 23 листопада.


Читати також