03-02-2022 Розваги 133

Сцена смерті важливого персонажа у фільмі «Людина-павук: Додому шляху нема» спочатку була іншою

​Сцена смерті у фільмі «Людина-павук: Додому шляху нема». Новини кіно 2022

Сценарист фільму «Людина-павук: Додому шляху нема» Кріс Мак-Кенна розповів про оригінальну версію сцени смерті одного важливого персонажа.

Автор заявив, що епізод змінили через коронавірус.

Найнебезпечнішим моментом фільму (далі в тексті спойлери) стала смерть Мей Паркер (Маріса Томей) – тітки Пітера (Том Голланд).

Героїня загинула у квартирі Геппі Гогана (Джон Фавро) після того, як Зелений гоблін/ Норман Озборн (Віллем Дефо) виявив свою лиходійську сторону. Норман кинув у Мей бомбу, після чого вона померла у руїнах будинку на руках Пітера. Перед смертю героїня сказала племіннику, що «з великою силою завжди приходить велика відповідальність».

У розмові з Gold Derby Мак-Кенна зізнався, що у якийсь момент розробки проекту сцена смерті тітки Мей планувалася іншою – більш тривалою. За його словами, героїня спочатку мала померти в машині швидкої допомоги. Сцену не вдалося зняти через обмеження, пов'язані з новими правилами виробництва під час пандемії: «Було складно [писати сцену]. Але вона виявилася складною і щодо виробництва. У нас виникали різні ідеї про те, де може розгортатись сцена. Була ідея, що все має статися у машині швидкої допомоги. Ми мали версію сюжетної лінії, яка побудована навколо ідеї, але це було непрактично для зйомок під час COVID».

Мак-Кенна додав, що після зміни локації для сцени смерті тітки Мей у сюжетну лінію було внесено деякі зміни. Як підкреслив автор, він дуже радий, що сцена все одно вдалася і виявилася дуже емоційною.

Мак-Кенна зазначив, що глядачі на неї відреагували саме так, як цього хотіла команда. І сценарист додав, що необхідно максимально правильно зняти сцену, оскільки це дуже важливий момент в історії Людини-павука.

У наступній трилогії про Павука глядачам покажуть, як смерть тітки Мей вплине на нове життя Пітера.

А ще в нових фільмах Паркеру доведеться знову від усіх приховувати, що він Людина-павук.


Читати також