04-02-2022 Розваги 111

Режисер «Бетмена» планує запустити кіновсесвіт Бетмена

Режисер «Бетмена» планує запустити кіновсесвіт Бетмена. Новини кіно 2022

Режисер і сценарист «Бетмена» Метт Рівз заявив, що фільм, можливо, запустить кіновсесвіт Бетмена.

За його словами, майже всі персонажі картини можуть отримати персональні серіали.

Роберт Паттінсон, який грає Бетмена, ще в грудні 2021 сказав, що «Бетмен» може запустити нову трилогію про Темного лицаря.

Після першого «Бетмена» вийдуть серіали про поліцію Готема та Пінгвіна (Колін Фаррелл).

Рівз в інтерв'ю What's On натякнув, що це лише початок створення великої франшизи: «З самого початку я хотів створити окремий всесвіт Бетмена - "Бетверс". Ми створили світ, який видається дуже широким. Наша версія [світу Бетмена] виглядає свіжою, новою та відмінною від того, що було раніше».

Як також зізнався Рівз, фільм у якийсь момент розробки здавався таким довгим, що захотілося зробити з нього серіал. Команді проекту було важливо запустити всесвіт саме фільмом, тому Рівз намагався вмістити історію у формат повнометражного кіно.

Автор додав, що багато героїв фільму можуть повернутися з більш повними історіями в серіалах, які вже обговорюються: «Я завжди відчував, що є напрямки, в яких можна заглибитись у деталі [історії] з усіма цими персонажами, зосередитися на них у багатій новелістичній манері. Для цього чудово підходить формат стрімінгу. У нас є плани щодо цього, але я не можу сказати вам, як це буде реалізовано. Все залежить від реакції глядачів [на фільм]».

«Бетмен» розповість про початок шляху Брюса Вейна як Бетмена. Однак це не історія походження – герой уже два роки захищає Готем від злочинців. Темному лицарю доведеться зіткнутися з хитромудрим вбивцею Загадник (Пол Дано).

Прем'єра фільму «Бетмен» DC намічена на 3 березня.


Читати також