03-02-2022 Розваги 185

​Пісня «We Don't Talk About Bruno» змістила Адель

​Пісня «We Don't Talk About Bruno» змістила Адель. Новини кіно 2022

Пісня «We Don't Talk About Bruno» з мультфільму «Енканто» змістила Адель з першого місця

Композиція «We Don't Talk About Bruno» («Не згадуй Бруно») з мультфільму «Енканто» зайняла перше місце в чарті Billboard Hot 100.

Це перша «діснеївська» пісня з таким результатом за останні 28 років - їй навіть вдалося змістити з вершини суперхіт Адель «Easy On Me».


У 1993 році до першого місця в Billboard Hot 100 дійшов трек «A Whole New World» з «Аладдіна». Після цього жодна пісня з диснеївського мультфільму не діставалася вершини Billboard. Навіть суперпопулярна «Let It Go» («Відпусти і забудь») з «Крижаного серця» не змогла піднятися вище п'ятої позиції.

Успіх «We Don't Talk About Bruno» і справді вражає - на відміну від інших треків з топ-10, цю пісню практично не крутять по американському радіо, що теж впливає на положення в чартах.

Так, аудиторія «Easy On Me» Адель склала 111 млн слухачів, а аудиторія «Heat Waves» Glass Animals - 91 млн.

«We Don't Talk About Bruno» вдалося досягти першого місця виключно за рахунок стримінгу та цифрового продажу синглу. За два з половиною місяці пісня здолала поріг у 100 млн прослуховувань на Spotify. При цьому саундтрек до «Енканто» вже третій тиждень очолює альбомний чарт Billboard 200.

За попередніми прогнозами, він залишиться на першому місці та наступному тижні.

Мультфільм «Енканто» вийшов на українські екрани 25 листопада.

Його світові збори склали 228 млн. доларів, а в січні він отримав «Золотий глобус»-2022 як найкращий анімаційний фільм.


Читати також