04-02-2022 Розваги 117

​У 2 сезоні «Локі» повернеться Равонна Рейслеєр

​У 2 сезоні «Локі» повернеться Равонна Рейслеєр. Новини кіно 2022

Зірка «Локі» Гугу Ембата-Ро підтвердила, що вона повернеться до ролі Равонни Ренслеєр у наступному 2 сезоні серіалу Disney+.

Про своє повернення до кіновсесвіту Marvel Ембата-Ро повідомила в ефірі «Доброго ранку, Америка».

Актриса не стала спойлерувати деталі сюжету, але зізналася, що щаслива розширити історію своєї героїні. «Я знаю, що другий сезон буде. В курсі, що я у ньому. І це все, що я можу розповісти. Я просто люблю Ренслеєр. Так, я рада продовжити вивчати її історію і щаслива, що глядачі справді з нетерпінням чекають наступного сезону».

Ренслеєр у 1 сезоні «Локі» постала суддею Управління тимчасовими змінами (УТЗ), яка раніше була Мисливцем. За сюжетом Ренслеєр та агент Мобіус М. Мобіус (Оуен Вілсон) намагалися за допомогою аномалії Локі (Том Гіддлстон) упіймати ще одну аномалію бога бешкетності – Сільві (Софі Ді Мартіно).

Наприкінці 1 сезону Ренслеєр з'ясувала, що УТЗ заснували зовсім не Зберігачі Часу - ними виявилися роботи, побудовані справжнім автором організації «Тим, хто залишається» (Джонатан Мейджерс).

Героїня покинула УТЗ і зникла у невідомому напрямку. Мультивсесвітне розгалуження відбулося, тому вона може опинитися у будь-якій реальності. Можливо, Ренслейер знайде одну з версій «Того, хто залишається» - наприклад, Канга Завойовника.

У коміксах Marvel Ренслеєр та Канг були союзниками – у них навіть був роман. Можливо, у кіновсесвіті Marvel герої теж полюблять один одного. Щоправда, поява Канга у 2 сезоні «Локі» поки що під питанням – він і так зіграє важливу роль у фільмі «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», який вийде 28 липня 2023 року.

Зйомки 2-го сезону «Локі» можуть стартувати вже влітку 2022-го.


Читати також