04-02-2022 Розваги 147

Вийшло відео з Арнольдом Шварценеггером у ролі Зевса – а Сальма Хаєк показала свій образ Гери

Арнольд Шварценеггер у ролі Зевса, а Сальма Хаєк - Гера. Новини кіно 2022

У Мережі з'явилося кумедне відео, в якому Арнольд Шварценеггер перетворився на бога Зевса. А Сальма Хаєк опублікувала в Instagram постер у рамках того ж проекту, на якому постала в образі богині Гери.

Наприкінці січня Шварценеггер виклав постер, у якому він красується у вигляді Зевса. Актор тоді не пояснив, що то за таємничий проект. Тепер стало відомо, що це нова реклама електромобіля BMW iX, яка буде представлена на «Супербоулі».


На офіційній сторінці BMW USA у YouTube опублікували відео у рамках рекламної кампанії iX. У ролику бариста кафе намагається правильно вимовити ім'я грецького бога Зевса. Юнак не справляється з цим завданням, і його виправляє сам Зевс. Хлопець запитує, чи це ім'я пов'язане з богом-громовержцем. Зевс відповідає, що так і є. Бог забирає свою каву та йде.

Сальма Хайєк у коментарі до посту з плакатом зізналася, що щаслива представляти новинку BMW: «Я дуже рада, що моя перша реклама BMW присвячена їхньому першому електричному iX».

Більше промо цього божественного проекту побачимо 14 лютого, коли відбудеться «Супербоул».

На фінальній грі за звання чемпіона Національної футбольної ліги США можуть показати тизери та трейлери майбутніх великих новинок у кіно.

Можливо, представлять навіть промо фільму «Тор: Кохання і грім» Marvel (прем'єра 7 липня), де засвітиться Зевс у виконанні Рассела Кроу.


Читати також