04.02.2022
Розваги
eye 125

Геллі Беррі натякнула на спін-офф «Джона Уіка» про Софію та відповіла, чи з'явиться вона у «Джоні Уіці 4»

​Геллі Беррі натякнула на спін-офф «Джона Уіка» про Софію. Новини кіно 2022

Геллі Беррі заявила, що її героїня Софія з фільму «Джон Уік 3» може отримати спін-офф. Також актриса розповіла, чи повернеться вона у майбутньому «Джоні Уіці 4».

Софія постала керуючим готелю «Континенталь» у Касабланці та давньою знайомою Джона Уїка (Кіану Рівз). Героїня має чарівних вівчарок, які допомагають їй у битвах з ворогами.

Фанатам стало дуже цікаво дізнатися більше про насичене життя Софії. Багато глядачів сподіваються її побачити у фільмі «Джон Уік 4». Проте Геллі Беррі підтвердила IGN, що у четвертій частині серії вона не з'явиться: «Софії немає в наступному фільмі "Джона Уіка"».

Проте це не означає, що ми більше не побачимо Софію. Героїня може повернутися до «Джона Уїка 5». А ще, як зауважила Беррі, про Софію, можливо, знімуть окремий фільм: «Софія може отримати власний фільм. Тож і без появи в "Джоні Уіці" вона здатна створювати щось своє».

Актриса наголосила, що сольник Софії допоможе їй позбутися неприємних почуттів щодо скасування спін-офу фільму «бондіани» «Помри, але не зараз» про її героїню Джіакінта «Джинкс» Джонсон.

Якщо фільм про Софію і справді буде, то навряд чи ми його побачимо найближчим часом.

Читати також


up