Як підготуватися до покупки весільної сукні

Як підготуватися до покупки весільної сукні

Вибір весільного плаття – один з найприємніших, але водночас і найскладніших моментів підготовки до весілля. Кожна наречена хоче мати сліпучий та неповторний вигляд у найважливіший день свого життя, тому сукня має ідеально сидіти по її фігурі. Найкраще почати пошук із перегляду актуальних трендів та моделей у весільних журналах або на сайтах весільних салонів, наприклад, e-svadba. Потім, коли ви підете в салон, у вас вже буде початкове бачення вашої весільної стилізації.

Як вибрати весільну сукню?

Ось кілька порад щодо вибору весільної сукні:

  • Не відкладайте цю покупку на останній момент! Попри те, що на ринку представлені сотні моделей суконь, дуже важко вибрати одну. В основному це пов’язано з великими очікуваннями наречених – в цей день хочеться мати неперевершений вигляд, не може бути навіть найменших недоліків! Тому варто планувати свій візит в салон заздалегідь.
  • Визначте свій стиль. Перш ніж почати пошуки, подумайте, який фасон весільної сукні найкраще пасує до вашої особистості. Ви віддаєте перевагу класичним сукням простого крою чи більш романтичним й екстравагантним моделям? Перегляньте каталог весільних суконь на сайті https://e-svadba.com.ua/ua/svadebnye-platya/, щоб отримати натхнення та вибрати свій стиль.
  • Має значення не тільки форма сукні, але і тканина, з якої її виготовлено. Обирайте матеріал, який буде найбільш приємним на дотик й матиме добрий виглядати протягом всієї церемонії. Популярними варіантами є тюль, шовк та атлас.
  • Враховуйте особливості вашої фігури та визначте, які частини тіла ви хочете підкреслити, а які приховати. Весільна сукня з відкритим корсетом А-силуету відмінно пасуватиме нареченим з фігурою типу «пісочний годинник», а сукня в стилі «русалка» стане чудовим варіантом для жінок з фігурою типу «груша». Пам’ятайте, що ваша фігура може змінитися перед весіллям (особливо якщо ви дотримуєтеся дієти для схуднення), тому не варто купувати сукню раніше ніж за 5-6 місяців до цього урочистого дня.

Візит у салон весільних суконь

До візиту в салон весільних суконь варто добре підготуватися. Гарний настрій та багато вільного часу обов'язково позитивно вплинуть на вибір сукні. Поспіх і стрес можуть бути поганими порадниками. Не забудьте в цей день про делікатний макіяж (такий, який не забруднить сукню!) та зачіску – коли ви почуватиметеся красивою, вам буде легше зосередитеся на сукні. Одягніть гарну спідню білизну, в якій вам буде зручно і в якій можна зняти лямки з бюстгальтера. Туфлі на високих підборах також будуть корисні, хоча більшість салонів пропонують їх під час примірки суконь.


Читати також