04-02-2022 Розваги 155

Каньє Весту не дадуть відредагувати документалку JEEN-YUHS про нього

​Каньє Весту не дадуть відредагувати документалку JEEN-YUHS. Новини кіно 2022

Наприкінці січня Каньє Вест зажадав у Netflix права на редагування документалки JEEN-YUHS, присвяченої його життю. Він навіть погрожував сервісу – проте творчий дует Coodie & Chike, який зняв фільм, відхилив вимогу репера.

В інтерв'ю журналу Rolling Stone режисери заявили, що вони «не відкриють монтажну кімнату»: «У нас є компанія під назвою Creative Control [Творчий контроль], тому що ніхто не хоче втрачати контроль над своєю творчістю».

На думку Coodie & Chike, фільм JEEN-YUHS вийшов цікавим саме тому, що його головний герой - неоднозначна особистість. І його суперечливу персону просто треба прийняти.

Один з режисерів, Coodie, зустрів Веста в Лос-Анджелесі та «по-дружньому» обговорив з ним скандальний Instagram-пост репера з погрозами Netflix. А Chike вважає, що пост Веста був своєрідним «благословенням» для промо-кампанії фільму.

Деякі глядачі вже встигли подивитися JEEN-YUHS: його світова прем'єра відбулася 23 січня на американському кінофестивалі «Санденс».

Фільм вийде на Netflix у трьох частинах: перша побачить світ 16 лютого, а друга та третя – через тиждень і два тижні відповідно.

22 лютого Каньє Вест збирається випустити сіквел альбому DONDA - DONDA 2, його продюсером став репер Future.

Однак багато фанатів Каньє сумніваються, що реліз відбудеться вчасно: він занадто часто переносить свої альбоми, і той же DONDA вийшов через рік після першої анонсованої дати.


Читати також