04-02-2022 Розваги 275

​Крістен Белл розкрила дві ідеї сюжету «Жінка в домі навпроти дівчини у вікні»

​Крістен Белл розкрила дві ідеї для сюжету «Жінка в домі навпроти дівчини у вікні». Новини кіно 2022

Крістен Белл розкрила дві ідеї для сюжету 2 сезону серіалу «Жінка в домі навпроти дівчини у вікні»

Зірка серіалу Netflix «Жінка в домі навпроти дівчини у вікні» Крістен Белл прокоментувала можливість виходу 2 сезону. Заодно акторка поділилася двома ідеями для сюжету потенційного продовження.

Серіал «Жінка у домі навпроти дівчини у вікні» став сатирою детективів на кшталт «Жінки у вікні». Белл зіграла художницю-алкоголічку Анну, яка стала свідком убивства, що відбулося в будинку сусідів. Словам героїні ніхто не повірив, і вона взяла розслідування у власні руки.

Сезон розповів повну історію, але залишив натяк на нову справу Анни. В інтерв'ю Screen Rant Крістен Белл сказала, що не знає про плани Netflix на продовження. Проте актриса додала, що у потенційному 2 сезоні Анна може вплутатися у нове розслідування.

Наприкінці 1 сезону серіалу «Жінка в домі навпроти дівчини у вікні» (початок спойлера) Анна через рік після розкриття справи про вбивство вирушила до своєї подруги у Нью-Йорк. У літаку Анна познайомилася з таємничою жінкою у виконанні Гленн Кловз. Анна на якийсь час заснула, а після пробудження побачила труп незнайомки у туалеті. Потім тіло жінки зникло (кінець спойлера).

Можливо, таємницю фіналу 1 сезону Анна розкриє вже у 2 сезоні. А якщо автори справді задумають антологію, то буде нова історія.


Читати також