04-02-2022 Розваги 85

Затвердили приквел «Надприродного» про батьків братів Вінчестерів

​Затвердили приквел «Надприродного». Новини кіно 2022

The CW затвердив серіал «Вінчестери» – приквел культового «Надприродного».

Шоу розповість про пригоди батьків Сема та Діна Вінчестерів.

Як повідомляє The Wrap, канал замовив першу серію «Вінчестерів». А це означає, що, швидше за все, найближчими місяцями The CW розкриє акторський склад та дату старту зйомок.

Продюсерами «Вінчестерів» виступлять зірки оригінального шоу – Дженсен Еклс (Дін) та його дружина Денніл Еклс (Анаель).

Як пишуть у синопсисі, шоу розповість епічну та зворушливу історію кохання Джона та Мері Вінчестерів. Глядачі побачать, як герої познайомилися і «поставили на кін все заради того, щоб урятувати не лише своє кохання, а й увесь світ».

Дін Вінчестер виступить у серіалі «Вінчестери» як оповідача, тому Еклс увійде до акторського складу. Швидше за все, актор лише озвучить персонажа – але залишається надія на повноцінне камео. Участь у проекті Джареда Падалекі (Сем) поки що під питанням.

Фанати «Надприродного» вже активно обговорюють анонс «Вінчестерів». Одні шанувальники сумніваються, що приквел потрібен – вважають ідею нудною. Однак багато хто радіє можливості повернутися до улюбленого всесвіту і дізнатися більше про Мері та Джона – сподіваються на пасхалки до оригіналу.

Джаред Падалекі дізнався про «Вінчестери» лише після першого анонсу – його засмутило, що Дженсен Еклс не розповів йому про приквел особисто. Еклс у січні пояснив, що насамперед збирався повідомити про шоу саме Падалекі, але лише тоді, коли проект затвердять. Актор боявся наврочити. ЗМІ випередили Еклса, що його засмутило. Проте актори обговорили проблему – на їхню дружбу вона не вплинула.


Читати також