04-02-2022 Розваги 158

Новий «Робін Гуд» розлютив фанатів новим головним героєм

Новий «Робін Гуд» розлютив фанатів новим головним героєм. Новини кіно 2022

Стало відомо про нову, майбутню екранізацію популярного фільму «Робін Гуд», в якій Робін Гудом стала дівчина і це розлютило фанатів культової історії про доброго розбійника.

Майбутня екранізація нового «Робін Гуда» (Robin Hood) 2023 року стане повним переосмисленням відомої історії про доброго розбійника Робін Гуда.

Стало відомо, що створення нової кіноадаптації популярного роману «Робін Гуд» займеться Джулієн Крістіан Лутц (Julien Christian Lutz), відомий під професійним ім'ям Директор Ікс. Канадський режисер шокував фанатів класичних фільмів про Робіна Гуда з Кевіном Костнером (Kevin Costner) та Расселом Кроу (Russell Crowe) повідомивши, що це буде сучасний хіп-хоп серіал.

Режисер нового «Робін Гуда» також розкрив, що головний герой — добрий розбійник Робін Гуд стане дівчиною і ще більше шокував громадськість.

Також Джулієн Крістіан Лутц розкрив деталі сюжету майбутньої екранізації «Робін Гуд». Режисер Ікс докладно розповів про майбутній серіал «Робін Гуд». Новий проект складатиметься з восьми серії та стане екшн-серіалом, у якому Робін Гуда буде повністю змінено та його зіграє молода жінка. Новий Робін Гуд стане месницею з відомого хіп-хоп гурту з унікальною назвою The Hood.

У серіалі «Робін Гуд», дівчина Робін збирається боротися з корумпованими людьми при владі. Джулієн Крістіан Лутц у своєму останньому інтерв'ю повідомив, що зараз найкращий час для переосмислення історії про Робін Гуда так, як у світі у мільярдерів дуже багато всього, а у бідних дуже мало і суспільству потрібен новий герой.

На даний момент новий серіал «Робін Гуд» з дівчиною у головній ролі перебуває на ранніх стадіях виробництва та акторський склад знаходиться під суворим секретом.

Єдине, що стало відомо, новий Робін Гуд знімається кіностудією Boat Rocker Studios, а основні зйомки відбуватимуться в Торонто.

Вихід серіалу заплановано на середину 2023 року.


Читати також