05-02-2022 Розваги 132

Хлоя Морец і Джозеф Гордон-Левітт зіграють у трилері White Night про «різанину в Джонстауні»

​Хлоя Морец і Джозеф Гордон-Левітт зіграють у трилері White Night. Новини кіно 2022

Хлоя Морец та Джозеф Гордон-Левітт приєдналися до акторського складу трилера White Night.

Як повідомило видання Deadline, Джозеф втілить на екрані образ лідера секти «Храм народів» Джима Джонса, а Хлої дісталася роль Дебори Лейтон, яка займала високе місце в ієрархії культу.

Сюжет фільму напише Вільям Вілер («Привид у броні»), а режисером значиться Ганні Севітські («Касл-Рок», «Чорне дзеркало»).

Реальний Джим Джонс був американським проповідником та лідером деструктивної секти «Храм народів». 18 листопада 1978 року сектанти разом із самим Джимом та його дружиною вчинили масове самогубство — загинуло 918 людей. За офіційною версією, всі ці люди добровільно випили отруту. Проте є й конспірологічна теорія, за якою сектантів убили спецслужби США, оскільки напередодні трагедії члени цієї громади запросили у СРСР політичного притулку.

Дебора Лейтон, чию роль виконає Хлоя Морец, виявилася однією з тих, що вижили і пізніше написала книгу спогадів «Спокуслива отрута», яка і лягла в основу фільму.

Зйомки стартують цієї весни. Раніше про зйомки стрічки про Джима Джонса оголосила кінокомпанія MGM. У їхній картині проповідника має зіграти Леонардо Ді Капріо.


Читати також