05-02-2022 Розваги 145

Розамунд Пайк зіграє в трилері про смертельну хворобу, яка вражає найбагатших і найвпливовіших людей

​Розамунд Пайк зіграє в трилері про смертельну хворобу. Новини кіно 2022

Режисер обіцяє провокаційний та емоційний фільм.

Розамунд Пайк, яка прославилася після виходу на екрани загадкової драми «Загублена», готується до зйомок у черговому проекті.

Як повідомляє видання Deadline, актриса відіграє головну роль у трилері на тему пандемії «Грип для багатих» (Rich Flu).

Серед продюсерів стрічки - Пабло та Хуан де Діос Ларраїни.

«Грип для багатих» розповість про дивну хворобу, яка вражає найбагатших і найвпливовіших людей на планеті. Спочатку жертвою вірусу стають мільярдери, потім мультимільйонери, а згодом під загрозою опиняється кожен, хто нажив хоч якийсь статок.

А поки все населення планети панікує, навколо стає дедалі більше незатребуваних товарів, володіння якими тепер загрожує небезпекою.

Режисером проекту виступить Гальдер Гастелу-Уррутія, а в написанні сценарію йому допоможе Педро Ріверо, з яким вони раніше працювали над фільмами «Психонавти, забуті діти» та «Платформа».

Гастелу-Уррутія вже прокоментував майбутню співпрацю з Пайком: «"Грип для багатих" - це величезна сага, повна поворотів, перешкод та сюрпризів. Але насамперед це складна та провокаційна емоційна подорож у глибини людської душі та до вершин нашого славного самопотворства. Тільки актриса зі сміливістю та розумом Розамунд Пайк могла втілити цей фільм у життя».

Офіційної дати прем'єри «Грип для багатих» поки що не має.


Читати також