05-02-2022 Розваги 110

Зірка «Хлопаків» зіграє у новому фільмі Гая Річі з Джейком Джилленголом

​Зірка «Хлопаків» зіграє у новому фільмі Гая Річі. Новини кіно 2022

Акторський склад фільму Гая Річі про Афганістан отримав поповнення. До нього увійшли Дар Салім («Пекло»), Ентоні Старр («Хлопаки»), Олександр Людвіг («Голодні ігри»), Джейсон Вонг («Джентльмени»), Боббі Шофілд («Не дихай 2»), Шон Сагар («Джентльмени») та Емілі Бічем («Круелла»), повідомляє Deadline.

Зйомки тільки-но стартували в Іспанії.

Салім виконає провідну роль афганського перекладача Ахмеда, який ризикує своїм життям заради героя Джилленгола. Ролі інших акторів поки що не розголошуються.

Джилленгол грає сержанта Джона Кінлі, який перебуває у своєму останньому відрядженні в Афганістані. Разом з місцевим перекладачем Ахмедом він досліджує регіон, коли їхній підрозділ потрапляє в засідку. Кінлі та Ахмед залишаються єдиними, хто вижив — перекладач ризикує своїм життям, щоб урятувати солдата. Повернувшись на територію США, Кінлі стає відомо, що Ахмеда та його родину не вивезуть до Америки, як їм обіцяли. Вирішивши врятувати друга та віддячити йому, сержант повертається до зони бойових дій, щоб забрати Ахмеда та його сім'ю до того, як місцеві ополченці доберуться до них першими.

Річі зніме картину за сценарієм, написаним у співавторстві з Айваном Еткінсоном та Марном Девісом.


Читати також