05-02-2022 Розваги 138

Девід Лінч зіграє у новому фільмі Стівена Спілберга

Девід Лінч спілберг 2022

Девід Лінч зіграє одну з ролей у новому фільмі Стівена Спілберга The Fabelmans («Фабельмани»), повідомляє Variety.

Для Лінча та Спілберга це буде перша спільна робота. Якого саме персонажа належить втілити Лінчу на екрані, творці фільму поки що не розкривають. За неофіційними даними від редактора порталу The Playlist та кінокритика Родріго Переса, Лінчу дістанеться роль режисера та автора знаменитих голлівудських вестернів Джона Форда

Фігура Форда для Спілберга була вкрай важливою: він уперше зустрів режисера, коли був 15-річним підлітком. Після розмови з ним Спілберг вирішив стати постановником.

Про зміст стрічки мало що відомо, повідомляється лише, що сценарій, написаний Спілбергом, частково автобіографічний.

Крім Лінча у фільмі зіграють Мішель Вільямс та Сет Роген. Стрічку планується випустити у прокат у листопаді 2022 року.

Девід Лінч відомий насамперед як режисер та сценарист, серед робіт якого «Людина-слон», «Синій оксамит», «Малхолланд Драйв» та «Твін Пікс». Як актор він брав участь у серіалі «Твін Пікс». Лінч також з'являвся у кількох короткометражних фільмах та озвучував одного з героїв мультсеріалу «Шоу Клівленда».

Останній на сьогодні фільм Стівена Спілберга — «Вестсайдська історія» — вийшов на екрани в грудні 2021 року. Стрічка вже отримала нагороду Голлівудської асоціації іноземної преси як найкраща комедія/мюзикл і, як очікується, претендуватиме на Оскар.

Читайте також: Неочевидні історії і факти з життя Девіда Лінча


Читати також