05-02-2022 Розваги 101

Стало відомо, коли може вийти серіал «Обі-Ван Кенобі»

Обі-Ван Кенобі 2022

З’явилась інформація про те, коли може вийти довгоочікуваний серіал «Обі-Ван Кенобі» з Юеном Мак-Грегором у головній ролі. Як пише Screen Rant, Lucasfilm, можливо, планує випустити «Обі-Вана Кенобі» у травні 2022 року. Про це написав один співробітник Disney+ у себе в Twitter - пост уже вилучино.

Багато фанатів «Зоряних війн» вважали, що мова могла йти про комікс з Кенобі, який теж має вийти у травні. Проте видання The Hollywood Reporter уточнило, що серіал планується на травень.

У Мережі вже давно обговорюють, що «Обі-Ван Кенобі» вийде у травні. Є думка, що шоу стартує 4 травня, коли відзначається свято «Зоряних війн».

Disney+ випускає нові епізоди оригінальних серіалів по середах, а 4 травня 2022 року якраз випадає на середу.

30 березня на Disney+ розпочнеться серіал «Місячний лицар» Marvel Studios. Як очікується, у шоу буде 6 епізодів – фінальний випадає якраз на 4 травня. Навряд чи Disney+ перевантажуватиме середу і випускатиме в один день фінал «Місячного лицаря» та старт «Обі-Вана Кенобі».

Однак якщо в день прем'єри «Місячного лицаря» покажуть одразу дві серії, то 4 травня звільниться і стане днем для запуску сольника «Обі-Вана Кенобі».

Дія серіалу «Обі-Ван Кенобі» розгорнеться між подіями фільмів «Зоряні війни: Епізод 3 – Помста сітхів» та «Зоряні війни: Епізод 4 – Нова надія». Обі-Ван Кенобі доглядатиме за юним Люком Скайвокером, а також знову зіткнеться з Дартом Вейдером / Енакіном Скайвокером у виконанні Гейдена Крістенсена.

До акторського складу ще увійшли Кумейл Нанджіані, О'Ші Джексон-молодший, Бонні Пессе, Джоел Едгертон, Мовсес Інгрем, Сімона Кессел, Руперт Френд, Бенні Сефді та Індіра Варма.

Режисером виступає Дебора Чоу, а сценаристом – Джобі Гарольд.


Читати також