05-02-2022 Розваги 220

Вийшов трейлер міні-серіалу «Дещо про Пем» з Рене Зеллвегер у ролі підступної вбивці

Дещо про Пем

У ролику оголосили дату прем'єри.

Кабельний канал NBC презентував перший трейлер та кадри з майбутнього міні-серіалу «Дещо про Пем» (The Thing about Pam), головну роль у якому зіграла володарка двох премій «Оскар» Рене Зеллвегер.

Водночас було оголошено й офіційну дату прем'єри: шоу стартує в ефірі вже 8 березня.

У шестисерійній драмі за мотивами подкасту Dateline докладно висвітлять гучну справу про жорстоке вбивство Бетсі Фаріа (Кеті Міксон), яке відбулося у грудні 2011-го.

Головним підозрюваним у злочині став чоловік жінки, але під час судового процесу адвокат Джоел Швартц (Джош Дюамель) досяг перегляду, що призвело до ланцга подій, який показав справжню вбивцю – нею виявилася подруга жертви Пем Гапп (Зеллвегер). На останню незадовго до трагедії вбита домогосподарка переписала своє майно.

В іншому акторському складі задіяні Джуді Грір («Людина-мураха»), Гленн Флешлер («Справжній детектив»), Гідеон Адлон («Чарівництво: Новий ритуал»), Шон Бріджерс («Підземна залізниця»), Сюанн Споук («Станція 19») та Мак Брандт («Країна Лавкрафта»).

Шоураннером та виконавчим продюсером виступає Дженні Клейн («Дейзі Джон і шестеро»), а у виробничу команду разом з нею та Зеллвегер увійшли Джейсон Блум, Кармелла Касінеллі, Мері-Маргарет Кунце, Ліз Ковл та Ной Оппенгайм.


Читати також