05-02-2022 Розваги 116

Серіал «Ейфорія» із Зендеєю продовжили на 3 сезон

Ейфорія 3

HBO продовжив драматичний серіал «Ейфорія» із Зендеєю у головній ролі на 3 сезон.

2 сезон «Ейфорії» стартував у січні, проте продовження хіта HBO вже показує чудові рейтинги. Як пише Variety, перший епізод залучив понад 13 мільйонів глядачів на всіх платформах HBO. А кожну нову серію фанати активно обговорюють у соціальних мережах, піднімаючи «Ейфорію» до найпопулярніших тем.

Виконавчий віце-президент HBO Programming Франческа Орсі відзначила, що творець «Ейфорії» Сем Левінсон, Зендая, а також усі актори та учасники знімальної групи підняли серіал до 2 сезону на ще більш високий рівень.

У HBO щасливі продовжувати працювати з командою: «Сем, Зендея, всі актори та знімальна група "Ейфорії" підняли другий сезон на надзвичайні висоти, кинувши виклик оповідальним нормам та візуальній формі, зберігаючи при цьому свою душу. Для нас велика честь працювати з цією обдарованою, дико талановитою командою. Ми так схвильовані, що продовжимо нашу подорож із ними у третьому сезоні».

Серіал «Ейфорія» розповідає про юну наркоманку Ру Беннет (Зендея), яка намагається позбавитися залежності і знайти своє місце у світі. У 1 сезоні дівчина познайомилася з Джулс Вон (Гантер Шефер), завдяки якій їй стало легше керувати своїми почуттями та контролювати бажання повернутися до наркотиків. Проте у фіналі сезону Джулс покинула місто, після чого Ру зірвалася.

У 2 сезоні Ру продовжила боротися із залежністю - проте на її шляху до тверезості почали виникати нові труднощі. При цьому Ру вирішила налагодити відносини з Джулз, що повернулася.

Водночас у житті Медді (Алекса Демі), Нейта (Джейкоб Елорді) та Кессі (Сідні Свіні) виникли нові проблеми.

Прем'єра 5-го епізоду 2 сезону серіалу «Ейфорія» намічена на 7 лютого.


Читати також