05-02-2022 Розваги 90

Стартували зйомки фільму «Мег 2» із Джейсоном Стейтемом

Мег 2

Офіційно стартували зйомки фільму «Мег 2». До ролі рятувальника Військово-морських сил США Джонаса Тейлора повернувся Джейсон Стейтем.

Вже стало відомо, під якою назвою вийде сіквел. Як пише Variety, продовження хіта 2018 року називатиметься «Meg 2: The Trench», що можна перекласти як «Мег 2: Глибоководна западина».

В оригіналі перша частина називається просто The Meg, а в Україні фільм отримав назву «Мег: Монстр глибини». Цілком можливо, у такому разі в український прокат продовження вийде як «Мег: Монстр глибини 2».

Про сюжет «Мег 2» поки що не повідомляється.

Проте назва натякає, що Джонас зіткнеться з морським чудовиськом із незвіданих глибин океану – чи навіть кількома. Можливо, герою під час нової пригоди доведеться зробити ще глибше занурення.

До сиквелу повернеться не лише Джонас. Очікується, що у новому фільмі з'явиться океанограф Сюїн Чжан, роль якої виконає Лі Бінбін. Сценаристами виступатимуть автори оригіналу Дін Георгаріс, Джон Гобер та Еріх Гобер.

Режисерське крісло займе Бен Вітлі – прийшов на зміну постановнику оригіналу Джону Тертлтаубу.

«Мег: Монстр глибини» отримав змішані відгуки, але фільм все одно став успішним - заробив понад 530 мільйонів доларів за бюджету в розмірі 130 мільйонів.

Якщо і сіквел виявиться хітом, то, можливо, Warner Bros. адаптує усі книги циклу Стіва Альтена.


Читати також