05-02-2022 Розваги 132

За всесвітом «Вокера» знімуть серіал про предків героя Джареда Падалекі

Вокер 2022

The CW зніме серіал Walker: Independence - приквел «Вокера». Шоу перенесе глядачів у 19 століття та розповість про предків техаського рейнджера Корделла Вокера у виконанні Джареда Падалекі.

Walker: Independence анонсували ще в грудні 2021 року, тепер канал його офіційно затвердив. Як повідомляє The Wrap, The CW вже замовив першу серію шоу, тому найближчими місяцями можуть запустити зйомки.

Дія Walker: Independence розгорнеться наприкінці 1800-х. У центрі сюжету опиниться Еббі Вокер - багата жінка з Бостона, чий чоловік був убитий прямо в неї на очах під час подорожі подружжя на Захід.

Еббі в прагненні помститися перетинається з Гойтом Роулінсом, милим вигнанцем, який намагається знайти своє призначення. Велика подорож Еббі та Гойта приводить їх до Індепенденсу, штат Техас. Там вони знайомляться з різношерстою групою людей – у кожного свої погляди на життя, свої мрії та таємниці минулого.

Еббі і Гойт намагатимуться прийняти великі зміни у світі і освоїтися в новому мінливому місті, де все не те, чим здається.

Автори «Вокера» Ганна Фріке та Шеймас Кевін Фейгі виступлять сценаристами приквела. Джаред Падалекі займеться продюсуванням Walker: Independence.

В даний час ще триває 2 сезон серіалу «Вокер», який стартував у жовтні. Фінальний 10-й епізод очікується 24 лютого.


Читати також