06-02-2022 Розваги 118

Новий тизер фільму «Сонік 2 у кіно» натякає на епічну битву Соніка та Наклза

Сонік 2 у кіно 2022 трейлер

Вийшов новий захоплюючий тизер фільму «Сонік 2 у кіно». Ролик натякає, що на глядачів чекає епічна битва супершвидкісного їжачка Соніка та надсильної Єхидни Наклза.

За сюжетом сіквела підступний доктор Роботнік (Джим Керрі) після подій першої частини зміцнить свою лиходійську команду. Егман нацькує на найлютішого ворога Соніка нового помічника – злісного Наклза. З цим хлопцем жарти погані - у ролику Наклз показує, що він лютий, сильний і вкрай небезпечний.

Проте Сонік готовий протистояти новому супернику Наклзу. Та й на хитрощі старого ворога Роботніка він не збирається вестися. Їжачок спритно тікає від ракет і набирає неймовірну швидкість, щоб обхитрити та здолати супротивників.

Хоча в тизері він зізнається, що гадки не має, як йому впоратися з негідниками. У тизері обіцяють «справжнє змагання» – схоже, бій буде напруженим. Допоможе Соніку у цьому бою лисиця з двома хвостами Майлз «Тейлз» Прауер, якого тизерили ще в першому фільмі.


Тейлз стане чудовим пілотом, і його навички стануть у нагоді в протистоянні з Роботніком і Наклзом. Том Ваковскі (Джеймс Марсден) теж у справі – герой допоможе Соніку у його новій пригоді.

За сюжетом Сонік продовжить захищати людей від злочинців та просто весело проводити час. І тут раптом повернеться Роботнік із новим планом по захопленню світу. Лиходій хоче вкрасти смарагд, за допомогою якого можна створювати та руйнувати цілі цивілізації. Сонік намагатиметься зупинити Роботника.

Прем'єра фільму «Сонік 2 у кіно» Джефа Фаулера намічена на 31 березня.


Читати також