Сольний концерт Тараса Компаніченка

Сольний концерт Тараса Компаніченка. Афіша Львова
Тарас Компаніченко. Кобзарська Традиція
Сольний концерт Тараса Компаніченка з циклу "Дух Свободи чи De Libertate" у рамках проекту «САД Божественних Пісень. Сковорода» Театрального Центру «Слово і голос». Звучатимуть пісні Григорія Сковороди з "Саду Божественних пісень", пісні його епохи, його сучасників та вчителів, а також ті, що йому приписуються.

Тарас Компаніченко - кобзар, бандурист, лірник, поет і композитор, громадський діяч. Народний артист України. Засновник і лідер гурту давньої музики «Хорея Козацька». Зараз - воїн ЗСУ.
Багато років досліджує та виконує давню українську музику - думи, старовинні канти, запорозькі пісні, духовні псальми, лицарські пісні, відродив та продовжує сучасну українську кобзарську традицію - створює новітні епічні, музично-поетичні твори, виконує їх на кобзі, старосвітській бандурі, лірі.

У червні 2022 року Тараса Компаніченка нагородили медаллю "Відвага та вірогідність" - престижною нагородою Фонду "Польща - великий проєкт".

Запрошуємо вас на сольний концерт Тараса Компаніченка, що відбудеться 28 січня, о 17:00 годині, в Театральному Центрі «Слово і голос» (вул. Городоцька, 38).
Квитки: 200 грн

Читати також