Нова пісня співачки AMINA. Звертаючись до Бога

Нова пісня співачки AMINA. Звертаючись до Бога

  27 січня відбувся реліз нової пісні та відео-роботи співачки AMINA – «Дай мені».

Ця пісня написана у період війни, про те, як події впливають на життя, ставлення та світогляд. Жахіття не закінчуються, але люди втомилися від війни і прагнуть жити у мирі. Війна змінила всіх і все.

Легка музика та щирі слова дійдуть до кожного слухача. Люди проживають складний час, який потребує складних рішень. Нам всім є що розповісти, і ця пісня, також історія.

«Ця пісня була написана на Кіпрі, де я здобула тимчасовий прихисток і почала працювати. В своєму житті я проходила складний період як і більшість українців, яких війна розкидала по світу та розлучила з домом, зі своїм життям та своїми людьми. В цей період  я зверталась до Бога та шукала відповіді в книжках, релігії та поведінки людей. Я почала медитувати, щоб більше прислуховуватись до себе. Почути себе, відчути себе. Стати знов цілісной та намагатися жити далі.  Кожен ранок починався зі страху та нерозуміння де я, що коється і де моя родина. Я спостерігала за людьми та їх поведінкою. Вивчала їх і вивчала себе. Чому люди становляться такими злими? Чому навіть дивлячись в очі люди можуть бути не щирі? Я відчувала, що не зважаючи на все, в мені росла любов і я хотіла ділитися єю. Мені здавалося, що інколи я кричу від болю у пітьму. Але я бажала миру, миру всім, не зважаючи на увесь біль.

Це я і намагалася донести своєю піснею. Війна, - це не вихід і ніколи їм не буде»

- коментує AMINA.

Запис пісні та зйомка відбувалися у Харкові.

Сингл та mood відео "Дай мені" вже доступний на всіх музичних платформах. Випуском пісні займається лейбл Moon Records.

Читати також


up