Українська співачка NITA презентує нову пісню до дня Закоханих

NITA презентує нову пісню до дня Закоханих

Співачка NITA презентує нову пісню "You Make Me Feel Better". Ця пісня увійде до нового альбому, який вона збирається представити слухачам вже на початку цього літа.

NITA (Анастасія Кравчук) сама пише і виконує свої пісні. Цей сингл записаний в "довоєнному" Києві, тому в композиції панує жадана атмосфера спокою і миру.  Співачка навмисно створила композицію у незвичному аранжуванні - лише голос і фортепіано. "Щастя полюбляє тишу. Отже і музика буде особлива", - стверджує Анастасія. Лютий - місяць, коли довкола квіти, валентинки, кохання, романтика. Дата релізу також символічна.  Ця пісня про вічне: кохання, затишок, любов, підтримку, дім.  До війни ми мріяли про подорожі, гроші, мали великі плани на майбутнє. З початком війни по-новому відкрилась добре відома істина: "найцінніше поруч".  Найцінніше - це люди. Це ті, хто підтримує і знаходиться поруч у найскладніші моменти. Дім - це наші близькі: кохані, батьки, друзі, родичі. Про ці відчуття йдеться в пісні.

Коли я писала цю музику, я мріяла створити композицію, де все буде добре. Музику, що лікуватиме. Музику, що даруватиме спокій і радість. Адже навколо так багато смутку і сумних пісень. Під цю пісню найліпше візуалізувати Перемогу. Тут про тихе щастя і мир у серці.

Найближчим часом NITA планує презентувати нові композиції. Слідкуйте за анонсами та новинами в соціальних мережах.

Читати також


up