Свіжі імена української сцени – PASKUDNYK, Temnomatoviy, ZMIYEUST та whitelope представляють трек «Розплата»

Свіжі імена української сцени представляють трек «Розплата»

Жанр: Hip-hop, UKdrill

Історія пісні

Привіт я ZMIYEUST, дану роботу я почав писати ще в квітні 2022 року разом з Temnomatoviy. Саме він знаходився тоді зі мною на студії та був першим хто почув мій ще сирий куплет. Буквально до кінця того дня в нас вже було два парти.

Ось що про свій куплет говоре Temnomatoviy:

Мій парт в цілому описує злість та лють на кожного москаля який прийшов на мою рідну землю зі зброєю в руках. Написав я його ще на початку повномасштабного вторгнення, а через деякий час на війні пропав безвісті мій рідний брат. Попри все ні я, ні моя сім‘я не опускаємо рук і сподіваємося на краще. Як на мене весь трек описує незламність і віру в перемогу кожного українця.

Довго вагався чи варто випускати цей матеріал, маючи два записані куплети. Трек здавався занадто прямим. Тому було прийнято рішення покликати PASKUDNYK’а, так як я працював з ним над великим сайфером «Сказано-зроблено» і його куплет в цій роботі наповнений панчами і цікавою подачею, що мені дуже сподобалося.

Ось що PASKUDNYK каже про свій парт на трек «Розплата»:

У своєму куплеті я оповідаю від особи російського військового, іронізуючи над вадами політичної та воєнної системи рф і її "культури".

PASKUDNYK вніс в роботу незвичний сенс, а вокальна партія додала треку барв.

Четвертим вирішив взяти молодого виконавця whitelope хоч ми особисто і не знайомі але вайб в треках та сенси мені зайшли. Коротка переписка в Інстаграм і ось я завантажую архів з його партом. Цікаво було його почути на drill біті, і на мою думку експеримент був вдалий.

А ось що whitelope каже про це:

Коли ZMIYEUST запропонував мені залетіти до нього на фіт я без вагань погодився, бо сам мав плани на колаборацію з ним. Він попередив, що на трек планується взяти більше виконавців, але яких конкретно я не знав, тому для мене стали сюрпризом куплети інших хлопців, адже вони видали м’ясо, до того ж кожного з них я знав як артиста, але не списувася з ними особисто, як, до речі, і досі (варто буде познайомитися). Важко було писати на таку тему, адже про трек на тему війни я думав ще з початку повномасштабного вторгнення, але видати нічого дійсно гідного я не зміг. Все ж я залишився не до кінця задоволений моїм куплетом, попри те, що я переписував його три рази, адже хочеться сказати більше, проте не вистачає правильних слів. Трек, до речі, писався ще з квітня 2022 року (після потоплення крейсеру «москва»), але попри це не відчувається застарілим. В кінцевий варіант також ввійшла відсилка (можливо не зовсім доречна) до мого з Примарою спільного альбому «TES II: Даггерфолл». Робота з Змієустом залишила лише позитивні враження - на «Розплату» хотілося залетіти ще як я вперше почув його куплет та біт.

Пропоную і вам послухати що з цього вийшло

Читати також


up