Lvivdanceclub та «putin Ciao»: залиш своє побажання путіну на річницю «вторжения»

Слухати пісню путін чао

Український гурт Lvivdanceclub запустив унікальний вуличний арт-проект: «Залиш своє побажання путіну».

Хлопці створили музикальну візитівку розміром з людський зріст із зображенням обкладинки свого нового синглу «Putin Ciao». На ній усі бажаючі можуть залишити свої побажання путіну в будь-якій формі.

«Ця акція прояв нашої сили, волі та незламності. Крім того, вона має значення для мистецтва та нашої історії, тому що перевтілення нашої концепції в сталий арт-об'єкт навічно зафіксує настрої українців та донесе їх креативні задуми у короткій та певною мірою гумористичній формі»,

— розкривають свій задум хлопці зі Lvivdanceclub.

Кожен охочий приєднався до акції та залишив своє послання путіну. Люди писали, малювали та вільно використовували ненормативну лексику. Наш перформанс направлений на прояв вільного креативу та сміливості попри усе.

Нагадаємо, що основний меседж пісні «putin Ciao» від гурту Lvivdanceclub — показати рішучість, силу, любов до рідного краю, що об’єднують українців в боротьбі проти спільного ворога.

Трек «putin Ciao» присвячений не суму, у ньому музиканти прагнули передати силу та драйв  українців з усього світу.

Натхнення для створення треку для гурту Lvivdanceclub прийшло на фронті, де відбуваються зараз доленосні події:

«Пісня народилася після нашої поїздки на Донбас, де ми були з концертами для ЗСУ. Наших хлопців та дівчат ми розважали та відволікали від війни не де-небудь, а в яру, який знаходився буквально в одному кілометрі від ворожих позицій. Ми на власні очі бачили, як летять касетні бомби над Бахмутом та горить Соледар. Підвозили волонтерку нашим хлопцям під час активних обстрілів. Звісно, було нелегко, але це дало нам силу, драйв та віру, якими ми надихнулися. Ми відчули силу та хоробрість наших земляків, цей настрій передано в пісні. Коли ми повернулись додому, то чітко розуміли, про що буде пісня «putin Ciao».

Кожна гривня, отримана від прослуховувань треку на усіх стримінгових сервісах, буде перерахована на потреби Збройних Сил України.

Підтримуємо один одного та допомагаємо нашим захисникам на фронті вже зараз! 

Читати також


up