Українська співачка Lila’ презентувала нову пісню «ЗНАЙ», яка стала голосом багатьох жінок, які зараз закордоном

Українська співачка Lila’ презентувала нову пісню «ЗНАЙ»

Співачка Lila’ з Тернопільщини, презентує свою нову пісню "Знай". Вона про кожну жінку, яка чекає зустрічі з коханим перебуваючи на чужині. Кожне любляче серце згадує,  підтримує та вірить в своїх коханих, незважаючи на відстані та час.

«Ідея створити пісню виникла , коли я мимоволі почула телефонну  розмову однієї українки з чоловіком , який зараз воює за волю України . Це було настільки чуттєво та проникливо , що мені захотілося підтримати кожну жінку , якій зараз сумно та важко переживати розлуку . Згодом моя талановита команда допомогла мені втілити ідею в життя.»

Своєю творчістю мені хочеться надихати , підтримувати і лікувати ваші сердечка , тому все що створюю  -- квінтесенція щирості , любові до слухача та музики . Під час запису пісні та зйомок кліпу мені було важко емоційно передати весь біль жінок  , адже розлучитися з коханою людиною і не знати коли її побачиш знову і чи побачиш взагалі - це жахливо і дуже сумно . Єдине , що допоможе - сильна віра , люди які надихають та музика , яка ніколи не залишить нас самих .

Кожного дня ми з командою працюємо над новими творами. Дві мої пісні " Прокидайся , Україно " та " Знай " доступні на всіх музичних платформах , а вже 24 лютого 2023р. вийде ще одне творіння , отож далі більше.


Читати також