Мар’яна Савка та «Видавництво Старого Лева» оголошують старт благодійної лотереї «Речі з історією» на підтримку Збройних Сил України!

Мар’яна Савка та «Видавництво Старого Лева» оголошують старт благодійної лотереї «Речі з історією» на підтримку Збройних Сил України!

Мар’яна Савка та «Видавництво Старого Лева» оголошують старт благодійної лотереї «Речі з історією» на підтримку Збройних Сил України! Щовівторка Видавництво Старого Лева на своїй сторінці у Facebook анонсуватиме одну з унікальних речей, за якими стоять історії знакових для України постатей. Мета лотереї — зібрати кошти на повнопривідний позашляховик для 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

«Зараз час, коли твориться історія. Час, коли люди, яких, можливо, ще вчора ніхто не знав стають історичними постатями. І це час, коли речі отримують історії. Сьогодні, коли робити збори для потреб військових стає дедалі складніше, мені хотілося, щоб ці неймовірні люди, які мають речі з історіями допомагали нам пришвидшувати цей процес. Так і виникла ідея благодійної лотереї, де кожен матиме можливість отримати річ людини, яка безперечно стане чи вже стала історичною персоналією. Я вважаю, що такі речі є речами сили. І за кожною з цих речей стоїть своя історія або людина, яка цю історію зараз творить. Мені  хотілося б, щоб ми зібрали якомога більше коштів, адже щодня з’являються нові потреби для військових. А ці збори не лише підтримують наше військо, але й об'єднують людей і роблять їх причетними до творення нашої історії» —

розповіла про ініціативу співзасновниця та головна редакторка «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка

Перший лот, який анонсували на фейсбук-сторінці «Видавництва Старого Лева» — це футболка українського письменника Сергія Жадана. Щоб отримати можливість виграти футболку за донат достатньо виконати прості умови:

1. Зробити донат на суму від 200 грн на МоноБанку https://send.monobank.ua/jar/9j8YFQGJTg
2. Надіслати скрін оплати нам у приватні повідомлення;
3. У коментарях до цього допису поставити «+»;
4. Поширити цей допис публічно на своїй сторінці.

У понеділок, 17 квітня, за допомогою системи random.org оберемо переможця та оголосимо результати.

Унікальну «річ з історією» Видавництво Старого Лева розігруватиме щопонеділка, а щовівторка учасники дізнаватимуться про нові лоти благодійної лотереї, серед яких будуть унікальні речі таких відомих людей як Ахтем Сеітаблаєв, Ада Роговцева та інших знакових постатей.

Наступний лот, який належав видатному українцеві, Видавництво Старого Лева оголосить вже 18 квітня!


Читати також