Співаки Murt Burner та Irenn об’єднались аби палити бавовну!

Співаки Murt Burner та Irenn об’єднались аби палити бавовну!

Українські музиканти Murt Burner та Irenn випустили кліп на свій новий трек "Бавовна Палає".

У пісні "Бавовна Палає" Murt Burner та Irenn створили поєднання потужної музики та сильних емоцій. Кліп до цього треку ще більше підсилює враження від пісні, демонструючи різноманітні емоційні стани виконавців.

"Ця пісня - це справжнє вогняне шоу. Ми запалили усю 'бавовну', і в кліпі ми хотіли показати всю енергію та емоційний стан, що супроводжує цю пісню", - розповідає Murt Burner про свій з Irenn змішаний твір.

"Коли Murt запропонував мені ідею для спільної пісні, я одразу сказала 'так', не зважаючи на те, що це не зовсім мій стиль. Але вийшло так, що це дуже енергійний та емоційний трек", – додає Irenn.

Кліп був знятий у Києві без залучення великої команди та розкішного бюджету, зусиллями самих виконавців. Незважаючи на обмеження, результат виявився неймовірно крутим.

Сингл та кліп "Бавовна Палає" - це перша спільна робота Murt Burner та Irenn, і ця співпраця виявилася надзвичайно успішною. Реліз синглу відбувся 21 квітня, тож приєднуйтеся до перегляду цього потужного та енергійного відео прямо зараз.

Читати також


up