Романтична та чуттєва Alina Palii презентує трек «Текіла»

Романтична та чуттєва Alina Palii презентує трек «Текіла»

Романтична та чуттєва Alina Palii презентує свіжу новинку, мелодійний та п‘янкий сингл – «Текіла». Пісня про почуття тут і зараз, хоча написана була до війни. 

“Війна змусила нас стати сильнішими, навчила боротися за свою правду і майбутнє. Я вважаю, що саме зараз дуже важливо отримувати та приймати легкі та позитивні емоції від музики, друзів, фільмів або інших джерел, які допоможуть збалансувати емоційний фон, щоб мати нові сили на боротьбу» - Alina Palii.

Трек «Текіла» дуже резонує з життям України сьогодні. Трек починається зі слів «Рік без слів, пісень і думок», насправді кожен українець живе зараз без думок про кохання, а лише скролить стрічки новин та намагається працювати на користь нашої країни. Співачка закликає любити, переживати розлуку, відчувати, закохуватися, боротися за кохання або відпускати та найголовніше жити!

«Я дуже хочу, аби моя пісня стала для когось перемикачем на свої почуття і світ кохання. Кожен може транслювати пісню на свій лад: комусь вона допоможе пережити розставання та розбите серце, а для когось буде мотивацією боротися за нього. Зараз цінність кожної хвилинки та почуттів виросла у 100500%, тому неодмінно потрібно проживати ці емоції якісно» - поділилась Alina Palii.

 Головний меседж пісні: у сучасних реаліях кожен українець має жити, любити та бути в ресурсі! Трек «Текіла» може стати супроводом для цього. Кохання не знає меж, а у багатьох воно зараз на відстані. 

«Нехай “Текіла” стане нагадуванням про почуття: ті, що були, ті, що є і про власну силу переживати труднощі і будувати нове кохання. Відправ рідній тобі людині, зупинись на декілька хвилин, послухай пісню та заряджайся енергією на продуктивний день» - прокоментувала прем'єру Alina Palii.

 Лови танцювальні ритми у новій пісні Alina Palii - «Текіла»!

Читати також


up