Вадим Діденко почав свою музичну кар'єру під псевдонімом 13Yellow

Вадим Діденко почав свою музичну кар'єру під псевдонімом 13Yellow

Головний редактор музичного журналу Вадим Діденко почав свою музичну кар'єру під псевдонімом 13Yellow. Це артист, що несе приємний, танцювальний вайб до людей.

Знайомство з Вадим Діденко - 13yellow:” Дехто з вас знає мене як того самого чувака, котрий радить музику для насолоди на @med.magazine.ua та є головним редактором цього музикального журналу. Основна філософія, концепція, стратегія, мета, ціль (божееее як багато слів аааааааааа) – дарувати через свою музику чіл, танці та гарний настрій”.

Музика Артиста проста та зрозуміла всім і точно змусить вас рухатись на танцмайданчику.  Дебютний трек «Там» дає змогу відключити свої думки й зарядитись великою кількістю кайфової енергії, де будете лише ви та музика.  Сам трек є тонкою лінією, що зв’язує старі елементи фанка та хіп-хопу з потребую нашого покоління у відпочинку. Те саме відчуття коли хочеш зробити паузу та відчути подих життя

«Радійте життю і даруйте любов для інших» – це і є запорукою головних цінностей філософії молодого артиста

Щож зі мною познайомились, а тепер переходимо до найцікавішої частини - Запрошую всіх до перегляду мого МoodVideo на трек "13Yellow - TAM" на платформі YouTUBE.

Читати також


up