Що купити дитині в школу? Список речей

Що купити дитині в школу? Список речей

Наприкінці літа у канцелярських магазинах, а також у супермаркетах з’являються купи зошитів, блокнотів, олівців і фарб. Це може означати лише одне – настав час батькам комплектувати шкільний стартовий набір для своєї дитини. Який рюкзак вибрати? Скільки зошитів купити? Пенал з принцесою чи, може, з котами? Питання та дилеми супроводжують батьків і школярів, що блукають по торгових рядах. Щоб допомогти вам прийняти рішення, ми розповімо, як підготувати малюка до школи.

Шкільний набір для першокласника

1 вересня для першокласника – дуже важлива подія. Ще зовсім безтурботний малюк збирається вступити в початкову школу й почати серйозно вчитися. Стрес змішується з хвилюванням і цікавістю. Батьки намагаються підтримати дитину на цьому важливому етапі, разом шукаючи ідеальні елементи шкільного стартового набору.

Вибір ідеального, зручного та функціонального рюкзака, який би до того ж відповідав смаку дитини, – справжнє випробування. Пенал має бути таким, щоб вмістити все необхідне в школі приладдя для писання й малювання, а також, щоб поміститися в придбаний рюкзак. Першокласнику також знадобляться:

  • змінне взуття та сумка для нього,
  • фізкультурний костюм,
  • ланч-бокс та пляшка для води,
  • кольорові олівці, фломастери, фарби,
  • пластилін,
  • блокнот для малювання та чорновий блокнот,
  • і, звичайно ж, зошити та ручки.

І це лише частина приладдя, необхідного першокласнику в перший рік навчання. Щодо підручників, то зазвичай їх замовляє школа, а учні отримують їх у перший тиждень навчального року. Першокласники лише вчаться писати, тому варто витратити трохи часу на пошук ергономічних, легких і зручних ручок. Придбати їх можна онлайн на сайті https://germes.one/ruchki-c918/.

Шкільний набір для дітей середнього та старшого шкільного віку

Коли справа доходить до шкільного набору для дещо старших школярів, багато його елементів будуть збігатися з набором для учнів початкової школи. Переходячи до четвертого класу, дитині, напевно, знадобиться трохи більший рюкзак та новий пенал. Таким школярам зазвичай потрібно більше зошитів, адже з'явилося багато нових предметів, які під час початкової шкільної освіти були об'єднані в тематичні блоки. Знадобляться також нові аксесуари, як-от калькулятор, математичні інструменти, наприклад циркуль, косинець або транспортир, а також різні види олівців і ручок.

Читати також


up